+385 (98) 24 62 84, tel/fax +385 (47) 65 44 10 info@kamini-simicak.hr

KAMIN KERAMIKA ŠIMIČAK je obrt sa 120 godišnjim obiteljskim iskustvom, vrhunskom kvalitetom i širokom ponudom u izradi svih vrsta modernih i tradicionalnih kamina, ognjišta, zidanih i kaljevih peći, štednjaka, roštilja, krušnih peći, vrtnih kuhinja, vrata za kamine i peći, pećnica, grijača za centralno grijanje te ugradnja istih u kamine i kaljeve peći.

Kontakt podaci:

Mostanje 1, 47 000 Karlovac, Hrvatska

+385 98 24 62 84

+385 47 65 44 10

Djelatnost tvrtke je upotpunjena formiranjem i opremanjem vlastite kameno – klesarske radione 2001. god. specijalizirane za izradu elemenata koji su sastavni dijelovi modernih kamina, peći i vezanih unikatnih proizvoda.
Bogato obiteljsko iskustvo, koje seže, dosada kroz 4 generacije, od sredine 90-tih godina 19-tog stoljeća, od kada kao izučeni majstor pećar – keramičar, u Beču (Austrija) radi Petar Šimičak, nastavlja kao obrtnik sin Alojzije 30-tih godina 20 – tog st., zatim obrt preuzima sin Milivoj, 1960.godine , a od 1986. god. posao preuzima Milivoj Šimičak ml, koji do današnjih dana vodi obiteljski tvrtku .
Kamini i obloge Šimičak

Izradom unikatnih i serijskih proizvoda, prilagođavajući se željama, potrebama i mogućnostima naših kupaca, uz naše bogato iskustvo i vrhunsku kvalitetu, osiguravamo prosperitet i opstojnost naše male obiteljske tvrtke i njenih uposlenika.

Našom širokom ponudom možemo zadovoljiti ukus, želje i potrebe svakog kupca, bilo da se radi o kaminima i pećima na drva, pelet, plin ili etanol.

Zastupamo, surađujemo i montiramo ložišta, opremu i kaljeve elemente vodećih, svjetski priznatih i renomiranih tvrtki u ovoj djelatnosti.

Naše proizvode izrađujemo po mjeri, unikatno. Mogućnost izrade unikatnih zidanih kamina, kaminskih metalnih ložišta, kaljevih peći, štednjaka, zidanih kuhinja, vrtnih kuhinja, svih vrsta peći, pizza peći, dimnjaka te sistema grijača za centralno grijanje na topli zrak i vodu, kao i izrada vrata sa staklom za komine i peći po mjeri.

Palazzetti, Spartherm, Arcadia, Brula, Dru, Piazzetta, Gutbrod Keramik...

Palazzetti
Arcadia
Nordica Kamini
Spartherm
Piazzetta
Brula
Gutbroad
Dru
Schmid

Pronađite nas lakše!